Saturday, 20 May 2017

RAFIZI BERBAKTI ATAU MENGAMBIL PELUANG???


Sejauh mana kebenarannya Rafizi telah melakukan sumbangan dan pengorbanan yang besar seperti lilin yang membakar diri untuk memberi cahaya kepada yang lain???

Benarkah Rafizi lantang dan berjuang mendedahkan pelbagai isu lain berkaitan 1MDB???

Tumpuan terbaru beliau ialah berkaitan DANA SRC INTERNATIONAL yang pernah dianggap oleh salah seorang bekas pegawai kanan SPRM sebagai kes yang "STRAIGHT FORWARD" kesalahannya.Dalam isu  SRC International, anak syarikat 1MDB yang diakui Perdana Menteri turut menerima dana RM42 juta daripada syarikat itu, sudah TIGA PENDEDAHAN dilakukan Rafizi dan BELIAU BERJANJI AKAN TERUS MELAKUKANNYA UNTUK KEPENTINGAN RAKYAT serta dalam masa yang sama untuk MEMBERI TEKANAN KEPADA SPRM AKAN MEMBUKA SEMULA SIASATANNYA.

TEKANAN KEPADA SPRM AKAN MEMBUKA SEMULA SIASATANNYA!!!

NASHARUDDIN MAT ISA, AMHARI EFFENDI, PERDANA MENTERI SENDIRI, YAYASAN AL-ABRAR DAN ARIFFIN ISMAIL SHAHUL HAMEED adalah nama-nama yang sudah didedahkannya setakat ini atas DAKWAAN MENERIMA WANG YANG BERSUMBERKAN DARIPADA SRC INTERNATIONAL???

BENARKAH DAKWAAN RAFIZI INI??? BAGAIMANA DENGAN SIASATAN SEMULA SPRM???

Tidak sabar rasanya menunggu pendedahan seterusnya daripada Rafizi… Sebagaimana janjinya,  pasti LEBIH BANYAK NAMA LAGI akan didedahkannya yang sekaligus menyebabkan isu-isu berkaitan skandal 1MDB dan SRC terus segar dan bernyawa.

ADAKAH TINDAKAN RAFIZI yang mendedahkan sedikit demi sedikit didedahkannya ini mencelikkan dan membuka mata tentang sekian banyak sekali kecurangan telah dan sedang berlaku???

TETAPI APAKAH MOTIF SEBENAR RAFIZI???


MISTERI JUGA, KECUALI RAFIZI SEGERA TAMPIL PENJELASANNYA AGENDANYA.

No comments:

Post a Comment